Pravila privatnosti

Ova Pravila privatnosti opisuju kako se vaši osobni podaci prikupljaju, koriste i dijele kada posjetite ili izvršite kupnju na www.artplakata.com (“web-lokacija”).

OSOBNE INFORMACIJE KOJE PRIKUPLJAMO
Kada posjetite web-lokaciju, automatski prikupljamo određene informacije o vašem uređaju, uključujući informacije o vašem web-pregledniku, IP adresi, vremenskoj zoni i nekim kolačićima koji su instalirani na vašem uređaju. Osim toga, dok pregledavate web-lokaciju, prikupljamo informacije o pojedinačnim web-stranicama ili proizvodima koje vidite, koje web-stranice ili pojmove za pretraživanje upućujete na web-lokaciju te informacije o načinu na koji komuniciraju s web-lokacijom. Te automatski prikupljene informacije nazivamo “Informacije o uređaju”.

Informacije o uređaju prikupljamo pomoću sljedećih tehnologija:

– “Kolačići” su podatkovne datoteke koje se nalaze na vašem uređaju ili računalu i često uključuju anonimni jedinstveni identifikator. Za više informacija o kolačićima i kako onemogućiti kolačiće posjetite http://www.allaboutcookies.org.

Osim toga, prilikom kupnje ili pokušaja kupnje putem web-lokacije, prikupljamo određene podatke od vas, uključujući vaše ime, adresu za naplatu, adresu za isporuku, podatke o plaćanju, adresu e-pošte i telefonski broj. Te informacije nazivamo “Informacije o narudžbi”. Kada govorimo o “Osobnim informacijama” u ovom Pravilniku o privatnosti, govorimo o informacijama o uređaju i informacijama o narudžbi.

 

KAKO KORISTIMO VAŠE OSOBNE INFORMACIJE?
Informacije o narudžbama koje prikupljamo općenito koristimo za ispunjavanje narudžbi poslanih putem web-lokacije (uključujući obradu podataka o plaćanju, organiziranje slanja i dostavu računa i / ili potvrda narudžbe).

Osim toga, ove informacije o narudžbi koristimo za: Komunikaciju s vama; Pregledavanje naših narudžbi za potencijalni rizik ili prijevaru; U skladu s postavkama koje ste podijelili s nama, pružanje informacija vama ili oglašavanje koje se odnosi na naše proizvode ili usluge.

Koristimo podatke o uređaju koje prikupljamo kako bi nam pomogli u otkrivanju potencijalnih rizika i prijevare (osobito vaše IP adrese), te općenito radi poboljšanja i optimizacije naše web-lokacije (na primjer, generiranjem analitike o tome kako naši korisnici pregledavaju i komuniciraju te da bi procijenili uspjeh naših marketinških i reklamnih kampanja).

 

PODJELA VAŠIH OSOBNIH INFORMACIJA
Vaše osobne podatke dijelimo s trećim osobama kako bismo nam pomogli u korištenju vaših osobnih podataka, kao što je gore opisano. Te podatke dijelimo sa službom za slanje vaših paketa, ali i također možemo podijeliti vaše osobne podatke kako bi bili u skladu s važećim zakonima i propisima, odgovorili na sudski poziv, nalog za pretragu ili drugi zakonski zahtjev za informacijama koje primamo ili na neki drugi način zaštitili naša prava.

 

VAŠA PRAVA
Ako ste stanovnik Europe, imate pravo pristupiti osobnim podacima koje imamo o vama i tražiti da se vaši osobni podaci ispravljaju, ažuriraju ili brišu. Osim toga, ako ste stanovnik Europe, napominjemo da obrađujemo vaše podatke kako bismo ispunili ugovore koje bismo mogli imati s vama (na primjer, ako naručite putem web-lokacije), ili na drugi način slijediti gore navedene legitimne poslovne interese. Osim toga, imajte na umu da će se vaši podaci prenijeti izvan Europe, uključujući Kanadu i Sjedinjene Države.

 

ZADRŽAVANJE PODATAKA
Kada naručujete putem web-lokacije, zadržat ćemo vaše informacije o narudžbi za naše zapise, osim ako i prije nego što od nas zatražite da izbrišemo te informacije.

PROMJENE; s vremena na vrijeme možemo ažurirati ovu politiku privatnosti kako bismo odrazili, primjerice, promjene u našoj praksi ili iz drugih operativnih, pravnih ili regulatornih razloga.